Održiva organska poljoprivreda

U Bašticama poštujemo prirodu. Trudimo se da iz nje dobijemo ono najbolje, a da je ne narušimo. Ne koristimo pesticide niti sintetička đubriva, ne forsiramo biljke hormonima rasta, ne koristimo tretirana semena. Naše imanje gradimo po najstrožim organskim principima. Pokrenuli smo proces organske sertifikacije.

Koristimo napredne, održive tehnologije: kontrola zemljišta dronovima, vrhunski sistem kap po kap navodnjavanja, biorazgradive folije, napredne metode zaštite od štetočina i sofisticirana logistička rešenja! Sve u cilju dobijanja zdravog, kvalitetnog i proverenog povrća.

Naši tehničari za organsku zaštitu bilja, sistem navodnjavanja i prirodnog đubrenja, predvođeni direktorom organske proizvodnje sa decenijskim iskustvom u organskom uzgoju, stoje ti na raspolaganju za sva pitanja i savete.

Ko brine o Baštici?

U vašu Bašticu možete doći svakog vikenda, a i ne morate! Obezbedili smo sav materijal i pribor za rad, i sve je već uključeno u cenu. Možete doći da se brinete o bašti, samo da uberete plodove, a ne morate ništa od toga. Mi ćemo se baviti celom proizvodnjom, od setve do dostave. Iza Baštice stoji tim posvećen zdravom uzgoju, vođen agronomom, a uz pratnju profesora sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu. Dobijaćete redovne izveštaje o stanju vaše Baštice, a naš tim je dostupan za sva vaša pitanja i konsultacije.

Vreme je da zdrava ishrana postane tvoja rutina

Organsko – Duboko verujemo da hrana koju jedemo ne sme imati štetne materije. Na našoj farmi nećete pronaći nikakve štetne hemikalije – tretirana semena, mineralna đubriva, hemijske pesticide i herbicide. Vaše povrće uzgajamo po najvišim principima organske proizvodnje, uz primenu isključivo prirodnih metoda i sirovina. Pokrenuli smo postupak za organsku sertifikaciju, kako bismo uz pomoć nezavisnih revizora ispratili stroge standarde kvaliteta neophodne za ovaj vid proizvodnje. Time štitimo vaše zdravlje i zdravlje zemljišta.

Brini o kućnom budžetu, a jedi zdravo i ukusno. Garantovane cene tokom cele godine

Odabir povrca – Na našem imanju uzgajamo preko 30 vrsta povrća, a većinu njih u različitim sortama. Ukoliko se odlučite za Bašticu, možete sami odabrati šta uzgajate. Prilikom kupovine, imate priliku da označite kojih 10 vrsta želite. Za korisnike Gajbice se podrazumeva da ćete svakom isporukom dobiti miks raznovrsnog povrća, bez mogućnosti odabira.

Provedi vikend u Baštici

Baštica je otvorena za posetu svakog vikenda od maja do kraja oktobra. Uvek ste dobrodošli da posetite svoju Bašticu. Na raspolaganju vam je tim Baštice za sva vaša pitanja i pomoć oko održavanja. Slobodni ste da istražite naše imanje na oko 20ha prirode. Za mališane je na raspolaganju igralište, a za starije smo obezbedili hladovini i ugodno mesto za druženje. Naš bistro je na raspolaganju svakom ko želi da utoli žeđ i glad u toplim letnjim danima. Redovno organizujemo i radionice, koje ne bi trebalo da propustite!

Prijave su zatvorene

Ako ipak želiš da probaš Baštica proizvode tokom ove sezone – kontaktiraj nas i smislićemo nešto!

Pozovi nas na telefon 061 662 85 68 ili popuni formular ispod.